perjantai 1. tammikuuta 2016

1/1/2016: Messevää Uutta Vuotta 2016!

No hellurei!

Ihanaa - nyt on taas yksi uusivuosi takana!

Uuden vuoden viettämiset ovat saaneet aivan uuden merkityksen meidänkin perheessä sen jälkeen, kun perheeseen liittyi paukkuarka Lemmy. Olen huomannut luovani murhaavia katseita markettien ilotulitejonoissa seisoskeleviin immeisiin, naamakirjassa iloisten uuden vuoden toivotusten sijaan jaan varoituksia ja muistutuksia laillisesta ampuma-ajasta ja kuvia surkeista koirista, jotka anovat, että ethän ammu yhtäkään pamausta taivaalle.


Ilotuliteaktivisti-emäntä on siis syntynyt ja voi hyvin!

Maalla on mukavaa, jos ei ole tullut jo sitä tarpeeksi tässä toitotettua! Nyt uuden vuoden aikaan olen entistä kiitollisempi tänne muutosta. Eilen lähdin töistä jo puolilta päivän ja ehdin koirapoikien kanssa päivälenkille jo ennen kolmea. Kaukaisuudesta kuului jo ilotulitteiden jytkettä, mutta Lemmy ei niihin onneksi reagoinut millään tavalla. Hyvä lenkki saatiin heitettyä ja sitten suunnattiinkin kotiin rullaverhoja sulkemaan, tuijottelemaan televisiota maximi voluumilla ja antamaan Lemmylle ensimmäisen rauhoittavan. Yksittäisiä pamauksia kuului koko illan ja kymmenen pintaan annoin Lemmylle vielä toisen rauhoittavan. Vähän ennen puoltayötä pamaukset lähenivät ja muuttuivat sarjamaisemmaksi ja Lemmy katsoi parhaaksi siirtyä minun kainalooni nojailemaan. Siinä sitä sitten yhdessä kykittiin televisiota katsellen yhteen saakka yöllä, Hissun nukuskellessa autuaan häiritsemättömänä kaikista paukuista (on se mahtavaa!!!). Yhden jälkeen Lemmyn kanssa vielä pikapissillä hihnassa pihalla ja sitten jo pienestä paukkeesta huolimatta unijukat onneksi veivät koiran mennessään. Tänä aamuna kytkin sitten pois jo pari päivää seinässä höyrynneen adapterinkin (Pet Remedy).
Koko iltana ei siis yhtään läähätystä, eikä paniikkia - Upeeta!

Tänään ollankin sitten nautittu taas paukuttomasta arjesta ja heitetty päivännäöllä pari lenkkiä lähi metsissä. Tästä se sitten taas lähtee : )

Ai että Uuden Vuoden lupauksia?
Julkisesti en kyllä mene lupaamaan mitään, mutta ihan hiljaa voisin supista, että vähemmän iltoja sohvan pohjalla ja enemmän mukavaa yhdessä tekemistä. Eikös kuulostaisikin hyvältä?!


Ihanaa Uutta Vuotta 2016!


Ei kommentteja: