maanantai 16. tammikuuta 2017

16/01/2017: Plussaa

Helou!

Hektinen työviikko takana ja toivottavasti vähemmän hektinen työviikko edessä - tämä päivä on kuitenkin ollut pelkkää plussaa 😀 : ylityövapaa!


Nukuttu pitkään ja sitten jalkauduttu ihanaan pakkaspäivään uusia polkuja etsimään!

Tiistaina vähän omia agitreenejä hallilla - suoraan töitten jälkeen. Lemmy nautiskeli putkista ja Hissun kanssa yritettiin vetää omin voimin ja aivoin viikkorataa - huonolla menestyksellä. Ihanaa päästä kokeilemaan omia siipijään vaikka lento jääkin räpiköinniksi.

Keskiviikkona aloitettiin Hissun kanssa uudessa agivalkkaryhmässä, mutta pahasti näyttää siltä, että vertaistuki jää vähäiseksi - ainakin vähäksi aikaa: muut tekevät kokonaan eri rataa kuin me, joten ollaan pelkästään valmentajan varassa. No, kohta ne muut saavuttavat meidät, joten ei hätää! Edellisen päivän epätoivo muuttui toivoksi, kun sain valmentajalta apuja miten viikkoradan pystyy suorittamaan tällainen ykkösluokan koirakkokin!

Torstaina rallyvalkka: Lemmyn kanssa vähän rallittelua tyhjällä kentällä ja valkassa Hissun kanssa viime hetken hiontoja viikonlopun kisoihin: suurin osa ajasta kiristämättömän hihnan harjoittelua ja vähän epätoivoista malttailua maassa. Hissu ei tahdo millään jaksaa odottaa maassa, kun minä kierrän hänet. Harjoiteltiin namittamalla ja hienosti meni. Seuraavassa hetkessä Hissun nenä sitten joka kerta eksyikin maahan etsimään niitä nameja, joita aiemmassa harjoituksessa oli sieltä maasta löytynyt. Mitenkäs se lastensatu menikään korpista joka oli pikisellä katolla: kun nokka tarttui, niin pyrstö irstosi ja kun pyrstö tarttui nokka irtosi...

Lauantaina Hissun kanssa kk-valkassa: huhhuh- kaksi kierrosta 24-esteen rataa = emännän reidet lauloivat hoosiannaa ja Hissu nautti menosta. Ensimmäinen kierros pelkkää takeltelua, mutta sitten ryhmi löytyi ja hienosti vedettiin. Menisipä se ensimmäiselläkin kerralla niin hienosti!

Sunnuntaina PopDogin rally-kisat: toiset kisat on nyt sitten Hissun kanssa korkattu ja ihan huipputuloksella 97/100. Jännitykset karisivat mukavasti pois, kun istuin ennen kisaa kuusi tuntia kisakahviossa myyden ja keitellen kahvia.

Mitä tähän voisi sanoa: koko viikko pelkkää plussaa!

Ei kommentteja: