lauantai 10. joulukuuta 2011

10/12/2011: Agilityn kouluviikko 8 ja lumileikkejä

Koirapoikien viikko onkin mennyt melkein lomaillessa ☺ ja jännätessä tulisiko sitä lunta, jotta pääsisi telmimään...

Eilisen pikalumimyrskyn jäljiltä lunta onkin nyt kymmenisen senttiä ja aamulenkkillä päästiinkin koirapoikien kanssa availemaan polkuja. Vielä oli kuitenkin sen verran hämärää, että pidemmälle metsään ei menty. Hiski ei tahtonut pysyä taluttimessa kun oli niin IHANAA kun on lunta - tuhnutteli nenä maassa menemään ja yritti ottaa epätoivoisia spurtteja, jotka sitten jäivät lyhyenlaisiksi taluttimen stopatessa.

Edellisen luontoäidin järjestämän myräkän jäljiltä meille onneksi jäi vielä yksi lumikasa tuohon aivan talomme päätyyn, josta Lemmy on onneksi saanut tyydytettyä pahimman lumi-ikävänsä ☺


Kaivamisen iloa


Torstaina päästiin Lemmyn kanssa onneksi kuitenkin agilitytreeneihin ja taas oli tosi luxusta: oltiin ainokaiset osallistujat. Tehtiin taas yksinkertaista rataa: kaksi vastakkaista putkea ja välissä rinnakkaiset esteet.


Kotinaapurissa asustaa ilmeisesti juoksuinen narttu ja Lemmy onkin jo monta päivää haikeillen katsonut takaoven ikkunasta takapihalle ja piippaillut. Nyt edellisellä kurssillakin oli ollut narttu, jonka juoksut olivat alkamassa ja Lemmyhän bongasi hajun heti sisään tullessa. Mahdotonta nuuskutusta ympäri hallia ja meikäläisen käskyt menivät lähes kuuroille korville. Mutta nyt ei kuitenkaan jännitelty mitään ja ratakin tehtiin tosi hienosti, tosin kuin hidastetussa filmissä. Tauon aikana Lemmy sitten ehtikin jo lirauttaa pisut yhden esteen päälle ja katsoi sitten ihmetellen minua kun toruin. Onneksi oltiin ainokaisia osallistujia, koska pesu- ja kuivatushommissa sitten menikin tovi! Ilmeisesti Lemmy sai mielestään merkattua hallin itselleen ja viestitettyä myös tälle nartulle kuka se kingi on, koska seuraavat rataharjoitteet menivät tosi hyvin!!! Koira kuunteli tosi tarkkaavaisesti ja teki hyvin...  
Loppuaika relattiin. Harjoittelin kontaktia - istumista ja maahanmenoa. Silittelin ja hieroin koiraa ja kehuin kovasti. Oli tosi ihana treenikerta!!!

Nyt sitten aamupuuron syöntiin ja odottelemaan päivän kirkastumista - päivälenkillä päästäänkin sitten ihailemaan lumista metsää ja availemaan lisää polkuja ♥Ei kommentteja: