maanantai 5. joulukuuta 2016

5/12/2016: Vihdoinkin: ihan oikeita kisoja!

Huomenta!

No nyt se oikeiden kisojen korkki on korkattu Hissun kanssa  - ja ihan tuplasti!

27.11. JATtilan kisoissa ensin agikisat ja eilen 4.12. PopDogin rallytoko. Sijoituksia en ole vielä katsonut tarkemmin, mutta agista selvittiin vitosella ja pilkun jälkeisillä (ihanneajan ylityksestä) ja rallista 94/100.
Ei voi olla kuin tyytyväinen - sekä suorituksiin, että hermojemme hallintaan.

Agissa saatiin vedettyä alle mukava pikatreeni lämmittelykentällä ja sinne jäivät myös kaikki Hissun jännitykset - aivan mahtavaa! Kentällä Hissu kulki kuin juna, mutta viimeiset kolme estettä sotkivat emännän tippuvat housut, joten ihanneaikakin ylittyi. Isäntä lupasi ostaa minulle henkeselit ennen seuraavia kisoja!

Rallytoko-kisoihin olinkin menossa talkoilemaan, joten sain soviteltua meidän startin jo toiseksi - ei jäänyt liikoja aikoja jännitellä...

Pientä jännitystä ilmassa. Kuva: Sanna Hokkanen


Yritin radalla olla hihkumatta liikaa, jotta Hissu ei innostuisi kovin tekemään tunnettuja pupuhyppyjään, mutta ilolla kuitenkin mentiin. Yhden kyltin uusin ja virhepinnoja rapisi myös koiraan koskemisesta ja ilmeisesti taas vinossa istumisista. Hissun häntä heilui kuulema taas koko radan ajan ja pari innostunutta pupuhyppyäkin kehveli oli ehtinyt tehdä.
Tuomarin kommentit: Iloinen suoritus. Kannustava kiva ohjaus.

Näitä lisää - kiitos!

Ei kommentteja: