perjantai 24. helmikuuta 2017

24/2/2017: Vaihtarit

No moi!

Niin, että mitäs meille?

Koirapoikien kanssa ollaan aikaistettu iltapissilenkkejä tapahtuvaksi jo ennen kuutta, jotta päästään nauttimaan vielä viimoisista auringon säteistä ja säästelty otsalamppua myöhempään ajankohtaan - toivottavasti siis jo ensi syksyyn!

Talviset lenkkeilyt aloitettu varustetasoa huimasti nostamalla:


 Viikolla treenailtu pari kertaa axaa ja torstaina pääsin rallytokon tuplatreeneihin treenikamuseni muuttokiireiden takia eli pääsin vetämään treenit samalla tunnilla kummankin karvakamuseni kanssa.
Sen vaan sanon, että kyllä se tämä elämä vaan aina jaksaa yllättää!
Lemmyn kanssa ei voinut puhua rallyradan tekemisestä - ilolla mentiin pieniä pätkiä ja korvattiin suosiolla mestariluokan kyltit pelkillä istumisilla. Lemmyllä kuulema häntä sojotti innosta ylhäällä ja minä tarpoin menemään niin lujaa kuin kintuistani pääsin, jotta Lemmylle ei jää pienintäkään mahdollisuutta jäädä nuuskuttelemaan hajuja hallin lattialta. Oli mukavaa ja sydän ihan taas suli, kun näki miten Lemmy nautti!
Meidän perheen coolein tyyppi eli Hissu pääsi mukaani seuraavalle rundille ja jo ennen lähtökylttiä kadotin hänet näkyvistä. Läähättävä ja silmänvalkuaisiaan vilkutteleva panikoiva koira löytyi jostakin selkäni takaa. Vähän aikaa ihmettelin touhua, kun sitten tajusin kaverin tuijottelevan viereiselle kentälle, missä treenattiin kova äänisesti lattiaan kolahtelevaa keinua: no sehän se, keinukammo oli taas iskenyt pitkästä aikaa kamuuni. Yritin pelastaa tilannetta namusilla ja innostamalla, mutta ei auttanut. Jokaisen kyltin välissä kamuseni karkasi jonnekin ja suunnattomasti patistamalla palasi takaisin viekkuuni. Eipä kiusattu koiraa enempää, vaan välillä katsomon puolelle ja tauolla koirakoulun takana patukan noutoja. Toinen rundi menikin sitten vähän paremmin - en yrittänytkään tehdä rataa: namipalkkaa ja innostusta kiertää kylttejä kuin agitreeneissä konsanaan. Loppuun vielä kiihkeä pari minuuttinen lelulla. Hyvällä mielellä kotimatkalle!


Olipa aika jännää: vaihtaritreenit = arasta Lemmy-kullasta löytyi se yhdessä tekemisestä innostuva pörröpoika ja cooleista coolein vaihtui pelokkaaseen pörröpoikaan.
Tuleen ei jäädä kuitenkaan makaamaan - ensi viikolla uusiksi paremmalla onnella Hissun suhteen.

Tsau!

Ei kommentteja: