perjantai 10. maaliskuuta 2017

10/3/2017: Vieterintäni kiristää

Huomenta!

Minun neljän päivän pituinen minihiihdotonlomani on jo kääntynyt toisen lomapäivän aamuun - mukavana flunssaisena, tönkkösuolattuna olemuksena.

Takana pari ihanaa viikkoa arkea: päivänvalollisia lenkkejä, extratreenejä ja tällaisia extempore lomapäiviä. Lomapäivät ollaan vietetty vanhan kaavan mukaan: oltu mahdollisimman paljon pihalla polkuja tarpoen...


... minä, kamera ja koirapojat. Menestyksekkäästi uusia polkuja etsien:

Toissa viikonloppuna kertaamassa koirahierontaa kera Lemmyn. Valitettavasti kolme tuntia paikalla pysymistä oli herralta liikaa vaadittu ja tuo kolmas tunti vietettiinkin sitten enemmän ja vähemmän  istuksien ja vaklaten muita kurssilla olijoita 😊 Eipä haitannut, minusta tuo reilun kahden tunninkin paikallaan olon malttaminenkin oli huippusuoritus. Ja Lemmyllä oli kivaa: paljon pakastekuivattua kanaa, hierojatädin huomiota ja Sirpa-tädin rapsutuksia...

Kuva: Kingi&Kamu
Lemmy onkin muuten saanut vietellä lomapäiviä, mutta Hissun kanssa ollaan aktivoiduttu mukavasti: ralliteltu, käyty JATtilan ratatreeneissä ja omissa & vähän vieraittenkin agiviikkovalkoissa. Onnenpotkuna sain ostettua meille koko maaliskuun ajaksi agivalkat myös joka maanantaiksi, joten päästään viemään keinua eteenpäin oikein kunnolla. 

Hissulla menee hienosti, Lemmyllä menee hienosti, mutta emännän vieteri kiristää ihan liikaa!!!

Viimeisen kuukauden agivalkkojen teemana on ollut kisanomainen suoritus. Minä olen ottanut tämän vähän liiankin vakavasti: jo menomatkalla valkkoihin olen istunut autossa naama valkoisena ja kentän reunalla en ole muistanut omaa nimeäni jännitykseltä. Vieteri kiristää niin kovasti, että tekisi mieli kirkua!
Huomenna mennään Hissun kanssa meidän kolmansiin rallytokokisoihin ja niitäkin olen jännittänyt jo kaksi viikkoa etukäteen - eilisissä rallytreeneissäkin jopa hymy oli kateissa.
Nyt taas mietityttää, että jospa ne nämä kisat kuitenkin olisivat muita varten? En tiedä onko tässä itsensä kiusaamisessa mitään järkeä ja varsinkin kun siitä vielä omaehtoisesti eurojakin pulittaa.

Nyt pitäisi saada pää kuntoon: edessä olisi kevät ja kesä täynnä kisoja - jos ei rallyn puolelta, niin ainakin axaa olisi tarjolla pilvin pimein.

HohHoijaa - jos joisin, niin nyt vetäisin pään täyteen! Mutta koska en juo, niin otan koirapojat ja lähden metsään!

Kevennyksenä vielä pari kuvaa eiliseltä aamulenkiltä: taivaanranta enteili mukavasti tämän päivän fiiliksiä...Tsau!

Ei kommentteja: