sunnuntai 27. tammikuuta 2019

27/01/2019: Etkoja - ekat NoseMöllikäiset

No moi!

Nyt sitä ollaan sitten käyty pyörähtämässä ensimmäiset NoseMöllikäiset Lemmyn ja Hissun kanssa: vain laatikko- ja sisäetsintäosiot, mutta kyllä niissäkin oli tekemistä!

Hiki tuli ohjaajalle ja vaaleanpunaiset lasit - joiden läpi olen meidän Nosetteluja katsellut - rikkoutuivat korjaamattomiksi...

Etsinnät hallissa, josta toisella puolella tutut 12 laatikkoa ja toisella puolella erinäinen kokoelma tavaroita herätyskellosta ämpäreihin eli kunnon tavarataivas.
Hissu tulille ensimmäisenä: lattian nuuskuttelu ja lattiaan teipatut ilmastoiniteipin palaset kiinnostivat enemmän kuin laatikot - neljännellä kerralla vasta ilmaisi oikean laatikon. Tavarataivaassa sama lattian nuuskutus jatkui, eikä seinään täpsättyä hajua löytynyt vasta kuin tuomarin vinkistä metrin päästä käskyttäessä.

Herra Lemmystä jännitti kovasti, joten lattian tuhnuttelu & tuomarin kyttääminen sekoittivat pakan. Vasta kolmannella kerralla löytyi oikea laatikko ja siinäkin merkkaaminen eli silmiin katsominen vasta maanittelun jälkeen. Tavarataivas ei kiinnostanut herraa lainkaan vaan käytti kolmen minuuttinsa tuomarin tuijotteluun ja välillä kävi näön vuoksi (eli emäntäänsä miellyttääkseen) tuoksuttelemassa tavaran kerrallaan. Tuomarin vinkistä ja minun sormella tökkimisen tuloksena merkkaus axaesteestä. 


Plääh - taas pitkästä aikaa, paska reissu, mutta tulipahan tehtyä. Loppu päivän mökötin ja keskityin olennaiseen eli kutomiseen... 🙃

Hahaa - seuraavana päivänä jo taas noseteltiin kotona keittiössä kaadettujen tuolien seassa ja olohuoneen lattialla tavarataivasta, jossa tavaraa isännän kirjoista kynttiläkuppeihin hymyssä suin.
Ei se kuulkaa auta: jalkautuminen ulkomaailmaan täytyy aloittaa tosissaan, jos aiomme joskus vielä kisoissakin pärjätä!

Mutta nyt uhmaamme ulkona riehuvaa pakkasta ja lähdemme pikaiselle happihyppelylle ja sitten takaisin rauhalliseen sunnuntain viettoon!

Moi!

Ei kommentteja: