lauantai 2. helmikuuta 2019

2/2/2019: Extreme-nosetusta

No moi!

Usein tilaisuus ei tule kello kaulassa, mutta eilisellä iltalenkillä Tilaisuudella oli totisesti kokoa ja renkaissa lumiketjut!



Oli tosi kylmää: Hissu nosteli iltalenkillä  tassujaan ja lämpömittari kellotti -16 astetta.
Äkkiä kotiin, pojat lämpimään ja hajutipat pilttipulloon + puolitettuun vanulappuun: toiselle eucalyptusta ja toiselle laakeria. Sitten takaisin metsäkoneelle piilottelemaan.

Ensin Hissu mukaan: ensimmäiset tuoksut pilttipurkista ja menoksi! Hissu jäljesti minut kotipihasta tien yli koneelle ja hokasi alkaa etsiä koneesta, kun sitä hänelle esittelin kuten missit esittelivät uusia autoja 60-luvulla 😊 Rohkeasti poika lähti nuuskuttelemaan, välillä haki katsekontaktia varmistellen, että tätähän me tultiin tekemään. Nopeat löydöt ja hienot katsekontaktit löydöistä: palkaksi meetvurstia ja sitten juoksujalkaa takaisin kotiin lämpimään.

Lemmy odotteli jo malttamattoman eteisessä: ensimmäiset alkuhajut pilttipurkista ja sitten mentiin. Minä olin ihan varma, että iso ja outo kone pelottaa poikaa, mutta eipä mitään, heti rohkeasti, tarkkaan & hötkymättä koneen kimppuun. Kätköt kummassakin vasemmassa renkaassa. Hienot löydöt, mutta katsekontakti jäi puuttumaan - meetvurstipalkkaa kuitenkin pikaisesti ja vielä löydön uudet merkkaukset "Näytä"-käskyllä. Sitten jo löytyivät katsekontaktitkin. Pikaisesti takaisin kotiin lämpimään: Lemmy rintarottingilla, ilosta hyppien ja häntä heiluen.

Olipa mahtavaa!
Tarkoitus oli käydä vielä aamullakin testailemassa, mutta herättyäni metsäkoneen ääni kuului sisälle asti, kun kone "vieri" töihin, joten tämän kertainen nosetus taisi jäädä ainutkertaiseksi ja varmaan kylmimmäksi ikinä!





























Nyt vain uusien tilaisuuksien etsintään!

Tsau!

Ps. Illallahan kone sitten taas nökötti paikallaan. Hajut villalankoihin ja menoksi. Kummaltakin merkkaukset ja tassujen nostelua kylmästä: - 12 astetta. Lemmy kiersi tällä kertaa koko koneen tarkasti ja pelottomasti nuuskutellen, Hissulla ensimmäisen löydön jälkeen hermo pinnassa, eli kovasti haki tukea minusta turhatutuneena itkeskellen - kovaa tsemppausta ja etsintä jatkui. Olipa mahtavaa!!! 

Ei kommentteja: