sunnuntai 18. heinäkuuta 2021

18/07/2021: Lomalle lomps!

 No moi!

Takana taas ennätys helleviikko: tänään viilein aamu +20 ja ukkosen kumua kaukaisuudesta.

Maanantaina Lemmyn ja Hissun kanssa nosevalkassa: olipa laatikoita kerrakseen! Kuudet erilliset laatikko etsinnät 👀: Lemmyllä paras etsintä 10 sekunttia eikä Hissukaan nopeimmassa tästä paljoa jäänyt. Minä vain tahdon olla liian hidas Hissun ilmaisulle ja vaikka tälläkin kertaa tein kaikki etsinnät ensin Lemmyn kanssa, joten lähes joka etsinnässä muistin missä haju oli, niin en vain reagoinut tarpeeksi nopeaan - Hissu kuvainnollisesti kohautti hartioitaan oikean laatikon kohdalla jäätyään ilman palkkiota ja jatkoi häntä heiluen seuraavalle laatikolle. Vaikein etsintä oli viimeinen: laatikoita ja kasseja huone tulvillaan - kummallakin kaverilla meni yli kaksi minuuttia, Lemmyllä 2:20 ja Hissulla 2:21. Valmentaja ei keksinyt oikeastaan muuta selitystä kuin tosi vähän aikaa vanhentunut haju, joten se ei ehtinyt alkaa haihtua. Hajutäpsy oli vielä seinän puolella, joten jotta sen vainusi, piti osata mennä laatikon ja seinän väliin ja minun poikanihan posottivat etsinnät ihan keskellä huonetta.

Tiistaina autonmittari kellotti taas 29 astetta, kun ajeltiin Hissun kanssa axatreeneihin. Oli taas nautinnollista: kokonaista rataa ja vähän muistuteltiin putkijarrutusta - pääsen sitten treenaamaan tätä Ilonkin kanssa omissa treeneissä.

Torstaina rallyssä Ilon kanssa ratatreeniä: ensimmäinen kiekka koko aika nakki nyrkkini kätköissä. TYLSÄ rata: seuraamista, käännöksiä, pujottelu - yksi ainokainen ohjaajan kierto ja väkisin rataan ympätty yksittäinen hyppy (ALO-rata olisi oikeasti loppunut jo ennen sitä). Pepun käyttö vaatii harjaantumista ja läksyiksi pelkkää seuruuta kunnon suullisin kehuin ja palkoin.


Nyt meille karvattomille alkoi loma! Koirapojille ei 😄, mutta lupaan että pojillekin tulee lomapäiviä, eikä olla joka päivä jotakin treenaamassa.

Jatketaan tästä!

Tsau...


Ei kommentteja: