lauantai 15. lokakuuta 2011

2/10/2011: Juhlia (Hiski 1. vuotta), höntsäystä ja toipumista

Niin se arki vaan on lähtenyt sutjakkaasti liikkeelle laajentuneen laumamme kanssa! Tai oikeammin kovin kauaa arkea ei olla ehditty viettää kun on ollut kaikenlaista touhua ja menoa:

2.10. HISKI TÄYTTI VUODEN!
Emäntä leipoi kaksi kakkua: varsinaiselle synttärisankarille ja sankarin "isoveikalle" joka sopivasti täytti tasan 1 vuoden 9 kuukautta ja 9 päivää - eli suurta juhlaa oli senkin puolesta ilmassa. Kuvat kertovat enemmän kuin sanat:

Emäntä oli liian hidas - komeaa kuvaa poseeraavasta koirasta ja syömättömästä kakusta ei saatu.

Hiskillä on paremmat eväät...

Multa loppuu kohta

Lahjan kimpussa

Lemmykin sai oman, mutta koiran mielestä lahjat menivät sekaisin: punainen on mun!!!

Viikko ehdittiin elää normaalia elämää ja nauttia takapihalla höntsäämisestä kirpakkaassa syksysäässä:

Paritanssia

Sudensyötti

Väistelyä

Irvistelyä

Ja nyt maanantaina Hiskiltä leikattiin piilokivekset pois. Siitä lähtien ollaankin hissuteltu ja paranneltu haavaa. Kauluria ollaan pidetty yöt, mutta päiväksi oli ihan pakko keksiä jokin vaihtoehto: koira parka istui apaattisena lattialla ja väkisin työntyi niin lähelle kuin pystyi yrittäen työntää kauluria jalan päälle, jotta olo olisi helpompi.
Sydänsärkyneenä onneksi keksin kaivaa esiin oman uimapukuni: heti puvun saatuaan ilme on kirkastunut, vaikka päivät vietetäänkin vielä lähes nukkuen.

Hyötymuotia takaa...

Pukee Hiskiä paremmin kuin minua.
Erotimme Hiskille koiraportilla keittiöstä rauhallisen oman huoneen: Lemmy istuksii ja makoilee koiraportin toisella puolella välillä piipitellen ja katselee meitä omistajia kummeksuen, että mikä Hiskillä on. Ei siis Lemmynkään elämä helppoa ole. Eilen illalla istuksin Hiskin kanssa keittiössä ja kuuntelin kun Lemmy könästi itsekseen olohuoneessa luun kanssa - onneksi isäntä tuli vielä illemmalla kotiin ja Lemmy pääsi vähän painimaan hänen kanssaan - ei ihan koko päivä mennyt hukkaan!

Nyt vielä parannellaan haavaa torstaihin saakka ja sitten Hiski pääsee jo taas toivottavasti Lemmyn kanssa normaaleihin höntsäilyihin ja metsälenkeille mukaan!

Ensi viikkoa odotellaan jo kovasti!

Ei kommentteja: