lauantai 23. kesäkuuta 2012

23/6/2012: Juhannustunnelmia & Lemmy 2,5 vuotta

Ihana juhannus on nyt jo melkein pulkassa:

Eilinen päivä vietettiin mökkimaisemissa, jossa järvi oli ihan rannassa ☺
Hissu kotiutui heti mökkeilyyn ja mukavaa oli, vaikka Lemmyn rajoitetun ruokavalion takia grillattaua makkaraa eivät nauttineetkaan muut kuin ihmiset. Lemmy oli jo edelliskesien tapaan mukana kaikissa mökkiaskareissa aina ihmispappansa kanssa puunkannosta ihmismummonsa kanssa saunan lämmitykseen. Hissu katseli vähän kauempaa, eikä vielä ihan uskaltanut lähteä kummankaan mukaan näköetäisyyttä kauemmaksi meistä.
Ai niin, ne uivat vesikoirat: Lemmy kävi pariin otteeseen pulputtelemassa polviaan myöten venerannassa ja Hissu katseli touhua turvallisesti rannalta... No ehkä ensi kesänä...
Mukavaa oli, varsinkin Lemmyllä: oltiin jo pakattu autoon kaikki kamat ja Hissu, kun Lemmy vielä papan kanssa siirteli puutarhakalusteita mökin pihassa ja vain komentamalla saatiin koira mukaan autolle.

Tänään ollaankin vietetty aikaa takapihalla ja käyty pitkä, pitkä perhepatikointi Jyskän metsissä. Itikoitakaan ei ollut ihan älyttömästi, mikä lisäsi entisestään lenkin mukavuutta. Isäntä vei laumaansa sen verran vauhdikkaasti, että emännän ja koirapoikien oli ihan pakko ottaa vaatimattomat 2,5 tunnin päikkärit ja vasta tuossa kuuden jälkeen kömmimme ylös pesistämme.

Lemmy täytti tänään 2,5 vuotta. Voi kauhistus, millä vauhdilla tämä aika menee...
Minä olen päättänyt, että meillä kyllä juhlitaan nämä puoletkin vuodet! Joka päivähän minulle on juhlaa, kun saan näiden karvakorvien kanssa arkea jakaa, mutta sen verran painokkaita nämä puolen vuoden etapitkin ovat, että vaikka kakkua ei tehty, niin isäntä juhlisti päivää antamalla koirille kouralliset raakaa jauhelihaa - JAMIA!

Jos ihmettelette, että tänne blogiin on ilmaantunut outoja otsikoita: mustavalkomaanantai ja alkukirjaimet, se johtuu siitä, että olen sattumalta löytänyt pari blogia, jotka haastavat valokuvaamaan ennakkoon annettujen otsikoiden ympäriltä. Kuin kohtalosta, ensimmäinen alkukirjaimet-haaste oli kirjainyhdistelmä LE, eihän tätä nyt voinut ohittaa: eihän se voinut olla muuta kuin LEMMIKIT!!!

Ohessa linkkejä, jos teitäkin alkoi kiinnostaa:

ALKUKIRJAIMET - aina tiistaisin

sekä

MUSTAA JA VALKOISTA - mustavalko valokuvia aina maanantaisin

Yritän parhaani mukaan pitää valokuvien aihealueen samana kuin blogin muunkin sisällön - ainoastaan kuvat koirapojista ja puutarhasta kelpuutetaan. Saapa nähdä kuinka pian tänne sitten eksyy muitakin kuvia ☺

Nyt vielä pullakahvien keittoon Lemmy-kullan kunniaksi ja palaillaan asiaan piakkoin!

Vielä kerran: Onnea Lemmylle ja sisaruksille 
- parasta Jolandan E-luokkaa...




Ei kommentteja: