lauantai 10. elokuuta 2013

10/8/2013: Lemmy is back to Business - eli Lemmyn paluu

Täällä hymyillään ja ollaan onnesta sekaisin: vanha Lemmy on palannut taas takaisin ja ehkä jopa parannettuna versiona!

Varmaan muistatte, että minähän käytätin vallan flegmaattiseksi käynyttä Lemmy-kultaa jo lääkärissäkin tänä keväänä. Iloisesta ja terhakasta perro-pojasta kun muuntautui lenkkejä välttelevä alakuloinen vaihdokas. Lääkärihän totesi Lemmyn täysin terveeksi, ylipainoa lukuunottamatta, ja sain diagnoosiksi, että vuosi sitten tehty sterilointi alkoi vaikuttaa koiran käytökseen viiveellä.

Painoa ollaan saatu vähän tippumaan tässä parin kuukauden aikana ja tästä johtuen tai tästä huolimatta (sitä en varmaksi tiedä) viimeisen kuukauden aikana Lemmy-kulta on taas alkanut löytää elämän ilonsa ja vauhtiakin on aina välillä taas niin paljon, että emäntää hirvittää. Pikkuveikka Hissukin on taas jo välillä hätää kärsimässä raikuli veljensä saadessa penturiehureita ja antaen taklauksia, jotka suistaisivat emännän itsensäkin jo pois tasapainosta.

Ollaan käyty nyt jo pariin otteeseen lähimetsässä harrastamassa noutojakin eli damin etsintää metsästä ja voi millä ilolla Lemmy taas noutoja tekee!!!
Hissun treenikalenterin pullistellessa olen kaksi viimeistä henga-agiakin hengaillut vain Lemmyn kanssa ja nyt pienen pienistä radan pätkistäkin koira saa sellaiset kiksit, että unohtaa normaalin vieraiden ihmisten pelkonsa ja käy lipaisemassa innoissaan jopa kouluttajan kättä.

Lenkeillä rähinättömät ohitukset ovat kohonneet jo 98 prosenttiin ja jäljelle jäävistä 2 prosentin älämölöstä ollaan selvitty ehjin nahoin. Älämölöisestä kahdesta prosentista yksi prosentti selvästi johtuu emännän hermoilemisesta eli liian tiukasta hihnasta ja ylimääräisiä sykäyksiä tekevästä sydämestäni ja sitä jäljelle jäävää yhden prosentin älämölöä ei osaisi edes koirakuiskaaja analysoida - tulee täysin yllättäen korkealta ja kovaa.

Veskarien tokoilutkin menevät tosi hyvin: ensimmäisistä minuuteista lähtien koira jaksaa keskittyä minuun ja treenaamiseen. Treenien jälkipuinneissa koira odottaa nätisti vieressäni ilman yllätyshyökkäyksiä karvaisten kanssa treenaajien päälle. Pieni itku kuitenkin kertoo, että jos vain emäntä antaisi luvan, niin kyllä Lemmy kavereita menisi moiccaamaan - ihan varmasti menisi!!! Mutta pidetään nyt kuitenkin vielä treenit treeneinä ja leikkituokiot leikkituokioina.

Onnellinen Lemmy - Onnellinen emäntä

Lemmyn eläkekiikkutuoli saa siis vielä odottaa käyttäjäänsä...
Ei kommentteja: