sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

6/7/2014: Vartiointipalvelu Lemmy Anselmi: LAKKOUHKA


Meillä on nyt jo viidettä vuotta pihan vartioinnissa käytetty Vartiointipalvelu Lemmy Anselmia.
Eilen oli aivan ihana helteinen lauantai, joten lähes koko päivä vietettiin takapihalla: me muut vapaapäivää viettäen ja Lemmy-reppana joutui tekemään ultrapitkän vartiointivuoron...

Päivä oli kaikin puolin haasteellinen:

Parin talon päässä oleva musta lapukka pääsi ajoitain takapihalle ja päästi ilmoille raivokkaita huutoja: V*ittu - pihalla ollaan! Tuu haastan jos uskallat!

Naapurin Tarmo koira oli jätetty yksin takapihalle ja joka ainokaisesta ohikulkujasta, oli se sitten ihminen, koira tai auto, Tarmo paran oli yritettävä ilmoittaa mahdollisimman korkealta ja kovaa sisällä hääräävälle ihmisäidille: tuolla liikkuu joku, tuolla liikkuu joku!!!

Taloyhtiöömme vasta muuttanut parivaljoakko uros kultsuja pääsi myös välillä jaloittelemaan takapihalleen ja siitä piti ilmoittaa myös kuuluvasti: "meiän mailla", "meiän mailla"

Lemmy-kulta yritti hoitaa työnsä mahdollisimman mallikkaasti ilmoittaen minulle joko vaimealla murinalla tai haukahduksin, että lajitovereita oli päästetty jossakin pihalle ja josta minä sitten nuhtelin koiraa.


Lähinaapurissa oli kylässä koira, jota tunnuttiin koulutettavan parin tunnin välein: pihalta kantautui käskevä pienen tytön ääni: "istu", "istu" "istu" ja joka sitten aina välillä muuttui muotoon "maahan", "maahan", "maahan".
Lemmy kuunteli pää kallellaan käskytystä ja katseli välillä minua ihmetellen - minä vain toppuutin, ei välitetä!

Illan koittaessa naapurissa alettiin paistaa makkaraa - Lemmy istui nenä koira-aidan ulkopuolella ja haistelee: miksi meillä on vain kalakeittoa!?

Tänään  sopimusneuvottelut menivät uusiksi:  Lemmy passitettiin sisälle jäähylle käytyään räksyttämässä naapurin rouvalle pensasaidan läpi...

Lemmy meni lakkoon: miksi emäntä palkkaa vahteja, jos vahdit eivät saa hoitaa työtään?

Saa nähdä löytyykö sopu edes pitkällisten neuvottelujen jälkeen... Ei ole helppoa olla koira!Ei kommentteja: