lauantai 8. lokakuuta 2016

8/10/2016: TriplaTreeniä ja TuplaRallittelua

No huomenta!

Syksy: pilvet roikkuvat savupiipun tasalla ja naamalla tuntuva kosteus enteilee sadetta: eipä haittaa - takana ihana lenkki koirapoikien kanssa!!!
Nykyään kaikki lenkit tehdään pelkästään metsässä, mutta tänään suuntasin metsän läpi lenkille, jolla pääsemme tassuttelemaan puolisen kilometriä läheisen omakotialueen läpi takaisin metsään. Puolitoista vuotta "maalla" asumista on tehnyt jo tehtävänsä ja koirapojista huomaakin, että taas ollaan lipsumassa hienosta ja hallitusta seuraamisesta vähemmän ja enemmän hektisiin ohituksiin, on sitten kyseessä pyöräilijä, ihminen tai elukka. Näihin lenkkeihin on siis pakko alkaa jollakin tavalla sumplimaan myös pätkiä, joissa näkyy muutakin elämää kuin pelkkiä metsänpuita. Kumma kyllä - isännällä ei ole vieläkään mitään ongelmia minkäänlaisissa ohittamisissa, joten tämä lepsuilu koskee pelkästään taas allekirjoittanutta!

Viikko meni taas nopeasti, mutta onneksi parina päivänä ehdittiin nautiskelemaankin: maanantaina Hissun kanssa agivalkassa, keskiviikkona omissa treeneissä hallilla ja torstaina rallyvalkassa tehden vähän kummankin pörriäisen kanssa.

AGIVALKASSA oli ihana vauhtirata, joten päästiin ihan kunnolla juoksemaan ja vähän taas petraamaan keinua meetun voimalla.
OMISSA TREENEISSÄ alkuun vähän rallittelua kummankin kanssa: Lemmyllä meni enemmän ja vähemmän taas nuuskuttelun puolelle ja Hissu oli selvästi menossa agitreeneihin, joten tanssi ympärilläni uljaasti haukkuen ja milloin sain pojan asettumaan viereeni seuruuseen ilman täytti vaimea mutina tylsyydestä.
Loppuajalla Lemmyn kanssa putkirallia edelleen uskomattoman nuuskuttelun kera ja eteneminen putkelta putkelle keskeytyi jatkuvasti muilta tippuneiden koulutusnamipalojen syömiseen lattialta.
Hissun kanssa upea oma treeni: meetu-keinua, kaukoputkia ja maltin&tarkkuuden hakemista pujotteluun.
RALLYVALKASSA Hissun kanssa kehään astumis treeniä ja lopuksi kummankin kanssa seuruuta. Open kanssa pohdintaa Lemmyn lisääntyneestä nuuskuttelusta = taitavalta ja jo ukkoiässä olevalta pörröltä voi jo tässä vaiheessa vaatia keskittymistä treeneissä!!! Hyi sinua lepsu emäntä!

Edellinen viikko ja tämän viikon alku tahkottiin Lemmyn kanssa KOTITREENEISSÄ seisomista ja niinhän se sieltä sitten lopulta löytyi!

Jotta elämä ei olisi tylsää, muutin nyt meidän rallyvalkan joka viikkoiseksi sillä ajatuksella, että teen parillisina viikkoina Lemmyn kanssa ja parittomina Hissun kanssa. Tästä tulee upeeta!!!

Hissua ajatus lisääntyvästä treenailusta vähän epäilyttää: Beam me up, Scotty!!!Ei kommentteja: