lauantai 24. tammikuuta 2015

24/1/2015: Räjähtäviä rauhasia eli Hissu sairastaa

No huomenta!

Täällä ollaan herätty mitä kauneimpaan talviseen aamuun - aurinkoa ei näy, mutta ei sitä kaivatakaan: luonto on kuin japanilainen 3D-maalaus.

Meillä ollaan vietetty hiljaisia makoilupäiviä: Hissulta puhkesi viime viikolla anaalirauhanen ja nyt sitä ollaankin intensiivisesti hoidettu antibiotein, särkylääkkein ja päivittäisin suihkutuksin. Ensimmäinen saikkariviikko oli melkoista tuskaa, mutta viime viikonloppuna oli havaittavissa jo satunnaista hännän heilutusta ja hihnaleinkeillä tuttua pupuhyppelyä = paraneminen oli selvästi jo alkanut.


Alkupäivät yritettiin kauhoa läpi kaulurin kanssa, mutta koska näytti, että Hissun taipumuskertoimella ei nenäkään pyllyyn päässyt kurottumaan, kauluri vaihettiin pikaisesti isännän vanhoista kalsareista ja hedelmäpussin sulkijasta väsättyihin housuihin - aivan samoin kuin jo kamusten kastrointien aikaan.
Koira oli heti tyytyväisempi!

Olen taas mielenkiinnolla seurannut sivusta koirapoikien touhuja ja ollut valmis puuttumaan peliin, jos Lemmy-veikka olisi osoittanut liikaa kiinnostusta puhjenneeseen rauhaseen. Mitään hätää ei ole ollut - Lemmy on pysynyt Hissusta vähintään puolen metrin päässä koko ensimmäisen viikon ja vasta nyt, pari päivää housujen pois oton jälkeen, veikan peppua on käyty nuuskuttamassa kaulaa äärimmilleen venyttäen, kuin peläten, että se veikan peppu saattaa kuitekin puraista Lemmyn nenän pois.

Ensimmäisen viikon sairastelin itsekin, mutta jo tämän viikon alussa alkoi jo tehdä mieli käydä vähän agiakin tekemässä, joten suuntasimme Lemmyn kanssa hallille ja vedimme vajaan puolen tunnin agitreenit. Lemmylläkin oli taas biorytmit ja tylsyyskäyrät niin kohdillaan, että saimme vedettyä tosi hienosti puolet viikkoradastamme ilolla ja hyvällä meiningillä: HYVÄ LEMMY!
Hissu odotteli kiltisti kentänlaidalla vuolaasti tylsyydestä itkien, joten pakkohan se oli potilaankin kanssa vähän tehdä: parit sivulle tulot ja maahan menot ja jo Hissunkin ilme taas kirkastui!

En voi kieltää, etteikö hymyilytä koska voimme taas ensi viikolla palata normaaliin päivärytmiin!!!
Pojat pääsevät metsälenkeille isännän kanssa ja minä pääsen taas Hissun kanssa agitreeneihin.

Palataan asiaan taas pian!

Ei kommentteja: