lauantai 31. tammikuuta 2015

31/1/2015: Lemmy rallyttelee - valmennusryhmä houkuttaa...

Huomenta, huomenta!

Eipä voisi paremmin lauantainen aamu alkaa: ollaan käyty koirapoikien kanssa tunnin aamulenkki - alkuun kevyenliikenteen väyliä risteillen ja lopuksi vielä metsässä samoillen - ihan issekseen saatiin vaeltaa, ketään muista ei näkynyt missään!

Meillä on takana todellinen äksön viikko: Hissun sairasloma päättyi viime viikonloppuna, joten jo sunnuntaina käytiin Veskareiden toko-tunnilla, jonka treeniajan jaoin tasaisesti Hissun ja Lemmyn kesken. Tiistaina ja keskiviikkona päästiin Hissun kanssa agin viikkovalmennuksiin, torstaina Lemmyn kanssa viimeiselle RallyToko-jatkokurssikerralle ja vielä eilen illalla vietettiin Hissun kanssa messevä ilta agin kuukausivalmennuksessa. On ollut ihanaa!!!

Ps. Hissun ja minun kuukausivalmennuksen annista olen todella ylpeä: siellä me vaan Hissun kanssa 3-luokan rataa vedettiin - pienissä pätkissä tosin ja varsinkin kontakteja hinkaten. On se vaan tuo Hissu uskomaton epeli - en voi taas muuta virkata!!! 

Niinhän siinä sitten pääsi käymään, että Lemmyn kanssa jatketaan Rallyn valmennusryhmään!
Kuulostaa taas niin pro-meiningiltä, mutta me mennään Lemmyn kanssa kyllä ihan löysin rantein.
Ikinä ei mennä kilpailemaan ja touhua jatketaan tasan niin kauan kuin, Lemmy pissitauolta vielä vetää hihna kireällä - ilmeisen innoissaan - takaisin treenikentälle.
Näyttäisi, että meidän treeniryhmäkin pysyy saman kuin jatkokurssilla eli ihania, mukavia, turhaa hötkyilyä karttavia koirakkoja ja tietysti mikä parasta, mehän päästään jatkamaan ihanan Oona-open ryhmässä!
On ollut tosi ihanaa huomata, että saadaan Lemmyn kanssa ihan samaa tsemppiä ja opetusta kuin muutkin koirakot, huolimatta siitä, että ope tietää, että meillä ei ole mitään himoa tai päämääriä kilpailemisen suhteen.

Motivaatio on korkealla ja varpaat pyörii emännän jaloissa: äksön viikko tai ei, niin tälläkin viikolla ollaan kotona treenailtu rallya ja on se Hissukin päässyt taas vähän mukaan treeneihin ☺
Hissulla on vähän liikaa intoa ja virtasta näihin toko- ja rallytoko-hommeleihin, mutta yritän saada Hissullekin sen verran tätä rally-oppia aivoihin, että voi sitten tarvittaessa sijaistaa Lemmyä noilla tunneilla. Ja onhan meillä näin kotonakin jotakin mukavaa puuhaa tylsyyden karkottamiseksi: tylsiä iltoja ei ole kun on vain vähän raksuja ja emännällä päässä parikin rally-liikettä mitä treenata olohuoneen lattialla kummankin pörrön kanssa ☺

Mutta nyt se on taas Tsau - lähdetään viikonlopun viettoon!

Vain hetken voin mä viivähtää, kunnes tassut taas vie... ☺


Ei kommentteja: