torstai 1. tammikuuta 2015

1/1/2015: UusiVuosi 2015 - antaa paukkua!

Upeaa vuoden ensimmäistä päivää 2015!

Meillä ollaankin herätty jo kahdeksalta ja käytetty hyväksi uuden vuoden juhlinnasta nääntyneiden naapureiden aamu-unisuus eli käyty fiilistelemässä pitkä aamulenkki jalkakäytäviä pitkin tyhjääkin tyhjemmässä naapurustossa.

Joulukuun alussa käytätettiin koirapojat taas vuosittaiset rokotukset otattamassa ja tsekattiin taas Hissun kilppariarvot. Ihanaa - lääkkeet pelittää niin kuin pitääkin ja Hissu on siis terve poika
En voinut olla lääkärille huokailematta pettymystäni viime uutena vuotena Lemmylle saamiimme rauhoittaviin lääkkeisiin ja kyselinkin, että pitäisikö lääkitys vaihtaa vai ottaa jotakin vielä lisäksi, jotta paukkupelkoisen pörröni oloa saataisiin vielä entisestään helpotettua. Lääkkeitä ei alettu vaihtamaan, mutta lääkärin suosituksesta otimme käyttöön jo joulunpyhinä pistorasiaan liitettävän adapterin, joka levittää huoneilmaan feromoneja tyynnyttäen pahimpaa pelkoa.  Vähän olin skeptinen tätä hajun levittäjää kohtaan, mutta eilisen illan perusteella sanoisin, että kyllä se auttaa!Pari nappia rauhoittavaa lääkettä illan aikana, haihdutin pistorasiassa, emännän kainalo, johon koko 24 kilon painolla nojailla ja syli, johon ainakin tunkemalla osa etukropasta saadaan mahtumaan ja aina välillä vähän aurajuustoa jääkaapista.  
Voittajacoctail on siis keksitty!

Suurimman osan illasta Lemmy siis nojaili minuun ja katseli kahtimilla peitettyyn olohuoneen ikkunaan hieman kuunnellen ulkoa kuuluvaa pauketta, mutta läähätystä eikä vilkkuvia silmän valkuaisia nähty lainkaan. Välillä koira nukahteli syliini vajaan tunnin pätkiksi. Olipa upeaa!

Hissua eivät paukut olisi voineet yhtään vähempää kiinnostaa: takapihalla käytiin paukuttelun aikana pari pissilenkkiäkin isännän kanssa ja loppu aika nukuksittiin joko sohvalla tai minun jalkojeni juuressa. Ei kyllä voi kuin ihailla noita Hissun hermoja!

Nyt onneksi elämä taas palautuu normaali uomiinsa ja pääsemme sen lisäksi vielä nauttimaan seitsemän päivän pika lomasta - voisiko elämä enää ihanampaa olla ☺


Palaillaan asiaan ja katsotaan mitä tämä uusi vuosi tuo taas tullessaan...
Moro!


Ei kommentteja: