sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uutkaista Vuotta 2012!!!


Elämä ei ole ne päivät, jotka ovat menneet, vaan ne päivät, jotka jäävät muistiin. 
-Pjotr Pavlenko-

Eli Hyvää Uutukaista Vuotta 2012!!!

Meillä uusi vuosi vaihtui onneksi rauhaisissa merkeissä. Lemmyä jänskätti sen verran, että alkuillasta vähän tassutteli läähätellen ympäri asuntoa, mutta jo ennen yhdeksää unijukka voitti pariin otteeseen, vaikka välillä koira säpsähtikin hereille kuuntelemaan tulitusta. Hiski nukuksi koko illan pamauksista ja Lemmyn hermoilusta välittämättä - kaiken kaikkiaan onnistunut, RAUHALLINEN uusi vuosi, juuri sellainen mitä toivoimmekin...
Tämä vuoden 2012 ensimmäinen aamu ei ainakaan voi ihanammin alkaa: pihalla ei ole pilkko pimeää ja vasta satanut lumi antaa lisää valoisuutta, koirapoikien kanssa on vaihdettu aamutoivotukset parin märän pussun kera ja aletaan viettää kiireetöntä aamua. Isäntä kävi koirien kanssa iltapissillä vielä yöllä kello kahden aikaan, joten minäkin aion reilusti keitellä aamukahvit ennen metsälenkille lähtemistä.

Koirakoululta varaamani kolme omaa vuoroa on nyt sitten käytetty ja mukavaa oli: Hiskikin teki ensimmäisen kerran putken ja hyppyjä, joten emäntä loisti onnesta - koiralla taitaakin olla geeneissä isältään perittyä agility-ainesta! Teki niin hyvin ja innoissaan jo nämä ensimmäiset hypyt, että tämä antaa kyllä intoa jatkaa Hiskinkin kanssa tätä harrastusta. Lemmykin rentoutui koululla mukavasti ja varsinkin viimeisellä kerralla saimme tehtyä jo ihan kunnon rataa, jossa oli jopa kaksi putkea ja kaksi estettä!!! 

Olen malttamattomana käynyt koirakoulun sivuilla, koska kuulin, että heidän kevään kurssikalenterinsa piti julkaista nyt välipäivinä - valitettavasti se antaa vielä odotuttaa itseään. Itseäni hymyilytti aina klikkauduttuani sivuille - en tiedä kumpi on jännittävämpää: odotella keväällä tuoreelta painomusteelta tuoksuvaa siemenluetteloa postin mukana vai tämä kurssikalenterin odottaminen ☺

Nyt vain vuoden 2012 ensimmäistä päivää viettämään - ja muistakaa välillä jarrutella, jotta tämä vuosi ei kuluisi niin nopeaan kuin edellinen!
Treenitauoolla...

Ei kommentteja: