lauantai 15. helmikuuta 2014

15/2/2014: Curriculum vitae Á la Hissu

Huomenta!

Nyt sitä on sitten tehty ihka ensimmäinen hakemus Hissun puolesta - Muuramelaisilta tuli jäsenlehti kotiin ja pyysivät ilmoittautumisia kesän kursseille.

Minähän istahdin jo samana iltana koneelle ja tein oikein kunnon hakemuksen agilityn jatkokurssille. Kopsasin Hissun ansioluettelonkin tuosta blogin Hissu koulunpenkillä - osioista sähköpostiin ja kehuin tietysti kullan maasta taivaaseen. Nyt vain jännällä odotellaan päästäänkö mukaan! Ilmoittautuminen ei voi ainakaan kaatua siihen, että ilmoittauduimme liian myöhään tai siihen, ettei Hissun taitotaso olisi tullut perusteellisesti kerrottua - jos se johonkin kaatuu, niin hakemuksia valkatessaan päättelevät, että tuo yli-innokas täti-ihminen ei voi kuin koitua kurssin tuhoksi!

Viikko on ollut taas kerran aika erikoinen: treenattu vain kahtena päivänä ja syyllinen laiskuuteen on emäntä itse. Kuumeiluni vain jatkuu ja motivaatio työpäivän jälkeen on kohdistunut enemmän kotisohvalla löhöämiseen kuin hallille lähtemiseen. Ei me kuitenkaan ihan olla sohvaperunoina oltu:

Maanantaina:
Isäntä haki töistä ja suoraan hallille koirapojat kyydissä. Kummankin pojan kanssa tokoilua: ruutua, kapulaa ja seuraamista. Lemmyllä koitettiin seuraamisessa pallopalkkaa ja sehän toimi: parempaa katsekontaktia saa näiltä kulmilta hakea ja innostusta riittää.
= treeniaika 20 minuuttia

Torstaina:
Isäntä haki töista ja suoraan hallille koirapojat kyydissä. Pelkkää agia. Hallilla valmiina neliöön asetetut neljä hyppyä.
Lemmy: pallopalkalla hyppy - putki yhdistelmiä: pojan häntä jopa heiluu ja vauhtia riittää - kiitos pallon. Minä hymyilen kuin Naantalin aurinko.
Hissu: ohjaustreeniä näiden neljän hypyn avulla. Yksittäisinä puomia ja rengasta. Jonkinmoista radanpätkääkin tehtiin, mutta minulta loppuivat voimat. Loppuun vielä viitisen kertaan yksittäistä keinua pallopalkalla: hienosti menee - Hissu on jo nyt yksin menossa keinulle, joten saan todella pitää varani, ettei edellisen viikon vahinko uusiudu, eli että koira käy vahingossa tekemässä keinun itsekseen.
= treeniaika 25 minuuttia

Torstaina sain otettu kännykällä joitakin kuviakin treenimuistoksi ☺
Jonakin näistä päivistä otan kyllä vielä ihan oikeankin kameran mukaan ja keskitytäänkin enemmän kuvailuun kuin treenaamiseen...
Tänään vietetään kotipäivää - parannellaan minun flunssaani ja muistellaan neljän vuoden takaista päivää kun Lemmy-kulta tuli meille Aamulla kysyinkin Lemmyltä, että vieläkö sinä muistat, kun me isännän kanssa sinut neljä vuotta sitten haettiin Helena-kasvattajan luota ja paluumatka tehtiinkin sitten auton takapenkillä raksutikkuja syöden? Lemmy katseli diplomaattisesti olohuoneen ikkunasta ulos, käänsi selkänsä minulle ja viestitti ylpeällä olemuksellaan, että akat ne vaan jaksaa aina hempeillä ja turhista höpöttää...

Hempeilevää viikonloppua ja palataan asiaan !

Ei kommentteja: