sunnuntai 2. helmikuuta 2014

2/2/2014: Laivat käy dieselillä ja Lemmy maggaralla

Suloinen sunnuntai:

Aamuinen metsälenkki eilisen lumisateen jäljiltä polkuja availlen ja päivälenkkiin yhdistetty tunnin tokoilu hallilla kera kummankin koirapojan.

Olen tässä vähän huokaillut Lemmy-kullan kadonneen keskittymisen takia, mutta tänään ilmeisesti löysin kaavan Lemmyn sydämeen: maggara!
Ennen päivälenkille lähtöämme kävin varastamassa isännän makkaralenkistä vaaksan verran ja pilkoin palasiksi treenipussiin mukaan.
Hallilla oli mitä parhaimmat mahdollisuudet pieleen menneeseen treeniin: jäätiin poikien kanssa pikkukentälle, jonka oikealla puolella eli isolla kentällä oli viitisen koirakkoa treenailemassa ja kenttämme vasemmalla puolella yksi onneton jäähylle joutunut karvakorva häkissä kumeasti haukkuen ja itkien. Lemmyllä korvat päätämyöten jo ennen treenin aloitusta ja katseli epävarmana kumeasti haukkuvan koiran suuntaan. Ei muuta kuin kamat levälleen ja treenaamaan. Aloittelin Hissun kanssa ruudun tekemistä ja vaihdoin sitten Lemmyyn. Korvat olivat vieläkin päätämyöten, mutta katsekontakti otettiin ilman pyytämättä ja ruudulle juostiin vauhdikkaasti häntä pystyssä - namialusta tyhjennettiin makkaranpaloista sekunneissa. Kentän ohi kulkevia tätejä Lemmy vähän treenin ohessa seuraili, mutta sitten katsekontakti taas saavutti minut (se täti, jolta saa makkaraa!!!).
Voin sanoa, että tänään saatiin vedettyä Lemmyn kanssa ensimmäinen täysin nappiin mennyt toko-treeni hallilla!!! HYVÄ LEMMY!

Ja oikein olan takaa tänään sitten treenattiinkin eli lähes kaikkea mitä voitiin: ruutua, kapulan noutoa esteen kanssa ja ilman, seuraamista, seuraamisesta maahanmenoja, sivulle tuloja yms.= treeniaika 1 tunti.

Hissu oli niin innoissaan, että kaiken muun kuin harjoituksiin keskittymisen ajan poika hyppi pupuhyppyjä ja juoksi ihan varmuuden vuoksi etsimässä ympäri kenttää kapulaa, joka pilkotti taskustani. Ehkäpä jossakin vaiheessa meidän täytyy aloittaa malttiharjoitukset, nyt kuitenkin nautitaan tästä Hissun ilosta ja innosta ☺

Ihana sunnuntai - ihanat koirapojat


Ei kommentteja: