sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

23/3/2014: Päivän asu

Eihän blogi voi olla blogi ilman edes yhtä "Päivän asu" bloggausta vai mitä?

Paikka: Keski-Suomi, Jyskä
Päiväys: 22.3.2014, lauantaiaamu
Kellonaika: 7:40
Keli: - 1 aste, aurinkoista

Blogimme muotitoimittaja pysäytti ensimmäinen mielenkiintoisen vastaantulijan eli keski-ikäisen, keski-kokoisen Keski-Suomalaisen naisen kahden komean uroksen kanssa.

Ujo haastateltavamme ei halunnut paljastaa kasvojaan, joten muotitoimittajamme keskittyi lähinnä vaatetuksen kiehtoviin yksityiskohtiin: vaaleanpunainen toppatakki, harkiten valitut ja lähes kivipesua muistuttavat puuvillahousut (haaroista lähes ratkenneena muodikkaasti viitateen "parempi roskissa kuin päällä" tyylisuuntaan) , punaiset vintage-kuomaset, joiden lahkeesta pilkotti harkitusti oranssit villasukat, jotka olivat trendikkääsi ihan omin pikkukäsin neulotut.Haastateltavamme kertoi suhtautuvansa asujen valintaan tietyllä huolellisuudella: asujen valintaan ja yksityiskohtien hiomiseen saattaa mennä - varsinkin näin aamulenkille lähdettäessä - jopa minuutti...

Vanhempi uros oli pukeutunut urheilulliseen vihreään kaulapantaan. Hän ei ollut kuulema itse saanut valita kaulapannan väriä vaan emäntä itse oli tehnyt sen. Lemmy-herra oli kuitenkin erittäin tyytyväinen emännän valintaan, koska tarkkana poikana Lemmy halusi ulkonäön aistivan hänen harrastuksiaan, jotka vahvasti painottuivat metsään.Ruskea turkki oli tällä kertaa parturoitu vähän lyhyemmäksi keväisen ilman takia ja haastateltava muutenkin tunnusti, että pidempi tällä hetkellä muodissa oleva jopa kuuden sentin nyörille kiertyvä turkki ei jotenkin istunut hänen persoonaansa. Tämän hetkinen GoreLemmy-käsitelty turkki oli mitä parhain asu menevälle miehelle.


Nuorempi uros, joka kertoi Gangstanimekseen Hiippu Hii oli kevään kunniaksi pukeutunut vaaleanpunaiseen kaulapantaan, joka kuulema tämäkin oli emännän itsensä valitsema, mutta jonka herra oli kuitenkin mielellään pukenut päälleen ja haastanut samalla vanhanaikaiset ennakkoluulot ja tyylisuunnat siinä, etteikö miehinen mies joskus voisi pukeutua myös vaaleanpunaiseen.


Hiippu Hii oli myös valinnut ulkoasukseen kevyen HipsuTex-turkin. Turkki oli huomattavasti lyhyempi kuin vanhemmalla herralla, mutta Hiippu Hii perusteli valintaansa sillä, että harrastusten takia (mm. satunainen ihmiskakassa pyöriminen, vesilätäköissä juoksentelu) tälläinen käsitelty lyhyt turkki oli tosi kätevä puhtaanapidon kannalta.

Varokaa muu maa - Jyskä näyttäisi olevan tämän kevään muotisuuntausten edelläkävijä!

Muodikasta kevättä!

Ei kommentteja: