perjantai 13. huhtikuuta 2012

13/4/2012: Kevätsadetta ja fiilistelyä

Huomenta, huomenta☺
Tänä aamuna on herätty ensimmäiseen vesisateiseen aamuun ♥


Lämpömittari näyttää 3,5 astetta plussaa - elämä ei voi kuin hymyillä tälläisenä aamuna...



Enää neljä kuukautta ja täältä niitä omppusia alkaa tulla

Eilen luottavaisin mielin pesin toppavaatteet pois ja kuin tilauksesta tämän aamulenkin paras lenkkiasu oli vedenpitävä tuulipuku ja kumpparit. Hetken ajan harkitsin Hiskillekin meidän uuden ihkun punaisen kurapuvun pukemista, mutta luovuin sitten kuitenkin ajatuksesta. Tänä aamuna oli taas pakko päästä metsään, jossa polut ovat kuitenkin vielä lumen peitossa, ja kotiin päästyä selvittiinkin pelkästään turkkien kuivaamisella.

Lemmy - the vesikoira - oli lähtiessä kyllä sitä mieltä, että "haluu kotiin" - jarrut lyötiin pohjaan jo heti etupihalla ensimmäisten vesipisaroiden hipastaessa nenää. Valitettavasti herran mielipidettä ei kyselty ja jo pihasta metsään päästyämme koira unohti sateen - vähän kuitenkin tänäkin aamuna piti kokeilla emännän koukuttamista ☺

Hiski oli kuin mullikat kevätlaitumella: vesisade oli paljastanut maasta ihanat käpyvarannot ja katkeilleet oksat ja milloin koira ei könästänyt Lemmyn kanssa suu oli täynnä käpyä, keppiä, kaarnan palaa.

Viikolla ostin meille vielä yhden suuren raksupallon lisää. Niin kuin aiemmin kerroin, otin puolen vuoden tauon jälkeen esiin taas Lemmylle raksupallon, jotta koiralla olisi jotakin mukavaa tekemistä yksinäänkin. Hiski seuraili sivusta katellisina isoveikan palloleikkiä ja kun vaihdoin pallon koiralta toiselle, niin tottakai Lemmy oli sitä mieltä, että pallo on hänen. Nyt meillä on siis kaksi raksupalloa ja kaksi tyytyväistä koiraa. Hiskin olen jättänyt pallottelemaan keittiöön ja Lemmyn olohuoneeseen. Välillä Lemmy kyllä käy keittiön ovella tsekkaamassa, että josko toisenkin pallon saisi itselleen. Eikä Hiski kyllä jää yhtään jälkeen näissä puuhissa: Lemmyn mielenkiinnon lakatessa Hiski on jo pallosuussa ja rahaa sen koirapedille.



Viimeistä virallista lomapäivää vietellään siis ihanassa kevätsateisessa päivässä ja nautitaan vielä viimeisistä yhteisistä 24/7-päivistä ennen arjen alkamista.

Kevättä tuoksutellen!

Ei kommentteja: