sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

15/4/2012: "Never say never" eli takapihan pissitalkoot

Tänä aamuna on herätty plus kaksiasteiseen lumisateiseen aamuun ja samalla epäviralliseen/viralliseen viimeiseen lomapäivään - vähän pitkäksi aamu venähti eli heräsin vasta kello kahdeksan.
Hiski päivysti jo makuhuoneen ovella ja huomenien jälkeen alkoi kamala itku: PISSIHÄTÄ, KAKKISHÄTÄ, PIHALLE HETI!!!

Olen periaatteiteni orja ja yksi niistä on ollut, että kun koiran hankkii siitä pitää myös pitää huolta ja huolen pitämiseen kuuluu kunnon pissilenkit!!! Opiskeluaikaan kauhistelin opiskelukaverin tapaa päästää koiransa aamulla takapihalle asioilleen ja sitten koiralle koittikin kahdeksan tunnin yksin kotonaolo ja kun kaverini palasi takaisin kotiin hän päästi koiran taas käymään takapihalla asioillaan ja sama toistui vielä kerran illalla. Kaverini kummasteli kovasti, miksi koira temmeltää ja tekee pahojaan hänen ollessaan pois kotoa - HALOO!!!

Meillä ulkolenkit on siivutettu ainoastaan mahatautien aikana (sekä ihmisten, että koirien) ja nyt TÄNÄ AAMUNA... Päästin Hiskin takapihalle tarpeilleen ja jo heti oven avattuani omatunto pisti lapaluiden väliin: kuikuilin häpeissäni, että eihän vain kukaan nää... Sitten vain pikaisesti koira takaisin sisään, ulkovaatteet päälle ja kummatkin koirat remmiin ja kunnon pissilenkille - ja johan omatunto helpotti!!!

Never say never...

Joskus kyllä emäntäkin voisi ottaa paljon rennommin...

Ei kommentteja: