torstai 25. elokuuta 2011

25/8/2011: Hengailua: ensimmäinen OIKEA rata

Tiistaina käytiin taas hengailemassa Lemmyn kanssa. Ja arvatkaa mitä? - satoi koko menomatkan eli tämäkin tiistai mentiin samaa rataa kuin 90% näistä henga-tiistaista. Koulutuspaikan pihaan kurvatessa ripsautteli vielä, mutta sitten tuli enää pientä tihuttelua.

Meillä oli nyt ensimmäisen kerran ihan oikea RATA!!!









Lämmiteltiin alkuun tekemällä vain yhden kerran kutakin estettä: hyppy, putki ja pituus. Ihan mukavasti meni: hypyn Lemmy kyllä suoritti putken kanssa, mutta ei se haitannut ☺

Kenttä tyhjennettiin muista kurssilaisista, joten oli ihanaa, että päästiin tekemään rata ilman hihnaa. Meitä jänskätti tosi paljon Lemmyn kanssa! Lemmy päättikin sitten taas ensimmäisen suorituskerran irrotella oikein kunnolla. Hypyn ja putken jälkeen ravasi taas tuhatta ja sataa ympäri kenttää - yritin jatkaa radan suoritusta hörhelöinnin jälkeen, mutta poika oli niin innossaan, ettei pystynyt tekemään enää seuraavana ollutta hyppyä - juoksi vain ympyrää aidan ympäri. Aloitettiin alusta.

Kouluttaja ohjeisti minua, että sen sijaan, että puhkun intoa ja olen kyyryssä huutamassa Lemmylle ohjeita suoristaisin selän, rauhoittaisin itseni ja tekisin radan este kerrallaan ja palkitsisin koiran joka välissä... Enhän minä tälläistä hokannut itse! Minulla ei ollut radalle mentäessä yhtään epäilystä etteikö me nyt kerralla rata saataisi tehtyä... ihan niin kuin ammattilaiset kilpailuissa... ☺

Huokasin kerran ja sitten taas mentiin: saatiin tehtyä rata kaksi kertaa hienosti. Viimeisellä kerralla Lemmy pituudessa vähän fuskasi hypäten viimeisen lankun sivulle, mutta ei se meitä haitannut.

Voi, näitä lisää!!!

Hengähdetään hetki - vain yksi henga on enää käymättä...

Ei kommentteja: