perjantai 5. elokuuta 2011

5/8/2011: Viimeiset treenit pumien kanssa

Joo, niin se vaan taas tämä aika hujahti ja eilen torstaina oli viimeiset agilitytreenit "Pumien" kanssa. Ystäväni oli varannut hallin vartavasten omien kasvattiensa ja Lemmyn treeniä varten, joten meitä oli tosi vähän.

Meillä olikin sitten tosi juhlavaa: saatiin treenata Lemmyn kanssa hallissa kaksistaan yli puoli tuntia. Pääsin tekemään ekan kerran ihan oman radankin! En kummoista saanut aikaiseksi, koska jätin suosiolla osan esteistä pois jo sen takia, että esteiden siirtämiseen olisi tarvittu puoli kylää (mm. A-este, keinu). Niinpä tein meille tosi yksinkertaisen radan: kolme estettä rimat eri korkeuksilla (10 - 55 cm) ja pituuden vain kahdella laudalla ja kaikki ympyrän muotoon. Ulkona lämpöä oli +24 ja hallissa varmaan + 30, jotenka huili- ja juomataukojen kanssa teimme radan viitisen kertaa läpi.

Ulkona ukkosti ja Lemmyä vähän mietitytti, että mitähän se tämä nyt mahtaa olla? Jokaisen estekierroksen jälkeen poika menikin ulko-ovelle kuikuilemaan ja oli sitä mieltä, että me voitaisiin lähteä emännän kanssa kotiin ihan nyt, juuri tai vaikka justiinsa. Minä tein kaikki temppuni, että sain koiran huomion itseeni ☺- vingutin lelua, jaoin nameja, pompin ja kiljahtelin... Tosi hyvin saatiin tehtyä ja vielä kun otti huomioon tuon häiritsevän kuminan pihalta. Tosi harmittava seikka oli se, että Lemmy ei nauttinut tekemisestä lainkaan...

Koirakoulun halliahan saa vuokrattua itselle niinä aikoina kun koululla ei ole omaa toimintaa. Täytyy laittaa mietintämyssy päähän ensi kesää varten, josko sitä itse keksisi heinäkuuksi jotakin toimintaa - varaisi hallia vaikka viikottain. Jo pelkästään näillä agility-harjoitteilla saisi tunnin kulumaan mukavasti!

Ihanaa, onneksi meidän henga-agi jatkuu vielä ainakin elokuun ajan Ei jouduta ihan anturoita pyörittelemään tyhjänpanttina...

Joskus on ihanaa ihan vain olla...

Ei kommentteja: