maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulukalenterin 11. luukku: PEILI

11. Joulukuuta 2012







Olin vähän huolissani, mutta löytyihän tämä mahtava video vielä Muffesta ja peilistä ☺

Valitettavasti en saanut syystä tai toisesta upotettua viedeota tähän suoraan ☻
mutta täältä linkin takaa se onneksi sentään löytyy:

http://www.youtube.com/watch?v=SXEPgwn08DI

 Muistan löytäneeni tämän silloin, kun Lemmy oli vielä sellainen kaukainen haavekuva mielessäni eli jännällä odotettiin saataisiinko me pentua meille toivotusta pentueesta. Lähettelin hörhönä videota ystävilleni sähköpostin liitteenä ja tuhisin innosta varpaat heiluen, että tälläinen meillekin olisi tulossa, jos vain tähtien asennot olisivat suotuisat.

Ja niin kuin stoori kertoo, Lemmy tuli ♥ ja löysikin aika pian meidän eteisestämme lattiasta kattoon ulottuvan peilin. Ensi arastelun jälkeen laitettiinkin sitten karkelot pystyyn ☺ Olihan sitä mukava katsella ja kuunnella pari ensimmäistä kertaa, mutta sitten kun meno ja meteli yltyivät siihen pisteeseen, että hetkellä minä hyvänsä olisi saattanut naapurimme tehdä meille pienen vähemmän ystävällismielisen vierailun aiheenaan koiran haukunta, kätevä emäntä siirsi tuolin peilin eteen. Verhosin tuolin vielä isoimmalla pyyhkeellä mikä talosta löytyi, jotta pienintäkään rakosta ei jäänyt peilistä näkyviin. Fiksuna emäntänä sitten kertoilinkin kaikille estotoimenpiteistä, johon ainoastaan yksi kehtasi lakonisesti vastata, että seuraavat kymmenen vuotta veinaat sitten tuolia pitää peilin edessä... Tuoli lähtikin alta aikayksikön peilin edestä ja koiralta alettiin kieltää peilin edessä meuhkaaminen kerrasta - sylistä sentään pikku-Lemmy sai ihastella omaansa ja emännän kuvajaista, mutta sen enempää iloa ei enää peilistä koiralle ollut.

Hissu ei peileistä piittaa. Lemmy sen sijaan vieläkin katselee mielellään ko. peilin kautta keittiön touhuja - säästelee ilmeisesti tassujaan - ja uloslähtiessä etsii minun katsettani peilin kautta, mikä on tosi spoogy-tapa... Olisi koirapsykologilla selitettavää...

Ei kommentteja: