tiistai 25. joulukuuta 2012

25/2/2012: Pelkkää juhlaa - Lemmy 3-vuotta!

Nyt sitä sitten on kahden päivän juhlaputki ohi ja vielä pari päivää saadaan lepäillä ennen välipäivien arkea.

Onpa ollut taas Juhlaa: vietetään viiden päivän vapaita, on juhlittu Lemmyn 3-vuotissynttäreitä ja vielä päälle Joulua.


Sunnuntaina vietettiin Lemmy-kullan 3-vuotispäiviä!
 


Heräsin aamulla jo puolikuudelta enkä sitten enää malttanut jatkaa uniani, vaan nousin suunnittelemaan synttärikakkuja. Tänä vuonna olin varannut ensimmäistä kertaa maksalaatikkoa kakkupohjaksi ja tonnikalatahnaa koristeluun sekä luun muotoisia lohinameja koristeiksi.

Juhlakakuja kaksin kappalein

Päivänsankari ei oikein iloiselta näyttänyt - emäntä heilui kameran kanssa...


Mutta onneksihan pian päästiin syömään.

Olen ottanut lomapäivistä kaiken irti tekemällä koirapoikien kanssa pitkiä päivälenkkejä metsään, mutta tänään isännällä vähän jo menojalka vipatti, joten teimme vaihtarit: minä kävin tekemässä lumityöt ja hän lähti metsään koirapoikien kanssa. Äsken jo tuossa vähän hohhailin ja odottelin meidän "miehiä" kotiin, mutta sitten hokasinkin, että nythän minulla on hyvää aikaa taas vähän käydä sepustelemassa tänne menneistä päivistä.

Pari tosi kylmää päiväähän tässä ennen joulua oli, mutta meillä ei onneksi pakkanen kiristynyt yli 20 asteen, joten pääsimme tosi hyvin tekemään lenkit, kaikenlaista ylimääräistä pysähtelyä tosin yritin vältellä. Sunnuntaina otin kameran mukaan lenkillemme, mutta valitettavasti kylmyys hyydytti kameran jo lenkin puolessa välissä, mutta joitakin ihania otoksia ehdin kuitenkin ottaa...

Aivan ihanaa!

Vime vuoden myrskyn jäänteitä lumisessa vaipassaan


Pikainen yhteiskuva - Lemmyn tassuja jo paleltaa...

Jouluaattona eli eilen käytiin vielä pitkä viimainen reissu metsässä ennen mummon ja papan kylääntuloa ja jouluaatto iltaan rauhoittumista. Vanhempani ihmettelivät taas miten koirapojista on tullut niin rauhallisia kavereita viimeisen vuoden aikana - harmi kun eivät olleet taas näkemässä sitä hirveää höntsäämisen ja umpihangessa juoksemisen määrää päivälenkillä, joka saattaisi selittää meidän "rauhalliset kotipojat" ☺.

Ihanaa, nyt jo kuuluu kolinaa - lähdenpä siis päästämään isännän ja koirapojat sisään ja tassujen kuivatukseen...

Rauhallisia ja ihania Joulun pyhien jatkoja!
- palaillaan taas myöhemmin asiaan...

Ei kommentteja: