sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

27/3/2011: Rauhallista sunnuntaita: kukkia ja kaupunkia

Ensimmäiset esikot ostettu! En vain tajua miten paikallinen puutarha voi myydä näitä hintaan 90 senttiä - pelkän ruukunkin luulisi maksavan suuren osan tästä hinnasta. Tämä on varmaan puutarhan vastine elintarvikeliikkeiden mäyräkoira-tarjouksille. Ihania ne on ja aina parempi, jos ei hinta hirvitä. Hyvin tulivat repussa pelkkään muovipussiin käärittynä - enpä olisi moiseen ryhtynyt, jos olisin maksanut kukista pari euroa kipale.

Tänään jatkoimme jo viime vuonna aloittamamme sunnuntaikävelyt kaupungin keskustassa Lemmyn kanssa. Vähän Lemmyä alkuun itketti, kun ihmisiä oli enemmän kuin ne kolme : )
ja muutenkin outoja ääniä aivan hirveästi. Häntä pysyi ylhäällä ja valmiustaso oli 10+, mutta tosi hienosti meni! Varmaan tämä iän karttuminen ja spooky-kauden väistyminenkin ovat tehneet tehtävänsä: ainoastaan matkalaukkujen pyörien ääni mukulakivillä sai Lemmyn poukkoilemaan. Harjoittelmimme myös sivulla odottelua, mutta se oli vielä liikaa tässä vaiheessa - häntä kääntyi mahan alle ja istuminen paikoillaan oli mahdotonta.

Nyt emäntä ja isäntä odottavat innolla kevättä ja katukahviloiden aukeamista - tänään kaupunki treeni jäi vajaaseen tuntiin - sitten keväällä päästään harjoittelemaan kunnolla odotteluakin, kun pääsemme istumaan keskustan penkeille kahvikupin ja jäätelön kera.

Ei kommentteja: