keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

2/3/2011: Monenlaista kuumetta ilmassa

Meillä on vietetty hiljaiseloa ja pelkäänpä, että tämä viikko menee loppuun saakka samaa tahtia.
Kuume on pitänyt allekirjoittaneen pedissä alkuviikon ja eikä taida hellittää vieläkään. En ole ollutkaan sänkypotilaana näin pitkään Lemmyn oltua meillä perheenjäsenenä.

Vasta illalla Lemmy alkoi ihmetellä emäntänsä flegmaattista tilaa: meillä on olohuoneessa kaksi sohvaa, joista toisen olen nyt valloittanut sairasvuoteeksi. Lemmy ei normaalisti viihdy sohvalla, mutta eilen illalla "poika" kävi istuksimassa toisella ja katseli vetoavasti silmiin ja huokaili - jos olisi voinut puhua, olisi viesti ollut aika selvä: BOORING! Piilottelinkin sitten nameja horjuvin jaloin pariin kertaan ja onneksihan isäntä tuli myöhemmin kotiin ja kävi vielä kunnon iltalenkin koiran kanssa.

Olen käynyt Lemmyn kanssa aamulenkit normaalisti, koska lämpö on aamulla vielä poissa. Tänään meille sattui oikea onnenpotku: kotimatkalla törmäsimme Lemmyn IHKU-kaveriin, Eino-portugalinvesikoiraan emäntineen. Pojat pääsivät höntsäämään oikein kunnolla   Nyt Lemmy onkin tyytyväisenä makoillut vierelläni, oli sen verran voimia vievä aamu.

Olen aivan innoissani ja ihmeissäni: mehän käytiin ne kaksi yksityistuntia ohittamisesta. Tämän viimeisen tunnin jälkeen ei valitettavasti niitä ohitettavia ollut, mutta tuntuu, että Lemmy kuuntelee nyt paljon paremmin minua tuolla lenkeillä ja samaa sanoo isäntä. Aamulenkillämme ohitamme talon, joka pihaa vartioi keltainen labbis  haukkuen kaikki ohikulkijat. Tänä aamunakin Lemmyn valmiustaso nousi hieman koiran huomattuaan, mutta laski samantien kun ohjeistin "älä välitä". Tätä käskyä me ollaan käytetty jo kuukausia "häiriöitä" ohitettaessa, mutta jos näin hyvin jatkuu, saattaa jopa olla, että ohitamme kohta kokonaan ilman valmiustason nousemista, ihanaa!!!

Muunlaistakin kuumetta ilmassa on:
tänä iltana meillä alkaa se TOKOn alokaskurssi ja sunnuntaisen koulutunnin kivikot ovat nyt jo vain muisto! Minun treenamiseni on ollut nolla, mutta isännän kanssa Lemmy on treenaillut seuraamista ja sivulletuloa. Näin kotioloissa on mennyt hyvin ja Lemmy on osannut itse korjata asentoaan sivulletulossakin.
Ilta on muutenkin poikkeuksellinen: aion lähteä paikan päälle Buranan voimin, mutta nyt ensimmäistä kertaa isäntä vie koko koulutunnin alusta loppuun Lemmyn kanssa ja minä aion istua nurkassa "tarttuttamattomuus" etäisyydellä : )

Nyt vain odotellaan iltaa!

Yksin on syötävä...

2 kommenttia:

Heidi ja tytöt kirjoitti...

Toivottavasti ette nyt kaadu petiin koko porukka :( Oli kyllä tänään niin kovatasoista porukkaa treeneissä, että kunnon ryhtiliike meilläkin on pakollinen :D

Sequlix kirjoitti...

Kiitos Heidille kommenteista, vaikka kiitokset menivätkin näin myöhään :(
Oltiin kuitenkin lopulta luokan priimuksia!!!