keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

20/4/2011: Meillä on kuin onkin spanieli !

Meillä on ollut jo tovin hakusassa paikka, johon voisimme viedä Lemmyn tänä keväänä trimmattavaksi, koska Lemmyn vakio kouluttaja/trimmaaja on äitiyslomalla. Minä ehdin jo tilatakin trimmi-ajan paikalliseen eläintarvikeliikkeeseen, mutta sitten isäntä päätti pitkällisen pähkäilynsä ja tilasin oman trimmerin. Ensi viikolla isännän pitäisi sitten päästä trimmaushommiin.

Lemmyä ei ole pesty vähään aikaan, joten erään aamuisen metsälenkin jälkeen päätin pestä pojan ja samalla karsia enimmät kuusenoksat, risut ja kaiken muunkin turkin kätköistä löytyvän metsä-aineksen : )

No, spanielihan sieltä turkin alta löytyi ♥ Oli pakko ottaa pari kuvaa iloksemme...


Onko sun pakko just nyt kuvailla?


Joko saa mennä?


Tässä kuvassa nuo spanielimaiset piirteet ovat emännän mielestä parhaiten näkyvissä - miten tuo turkki voikin muuttaa koiraa...


Korvilla on ihan kunnolla pituutta ♥


Siihen aikaan kun Lemmy oli vain suuri haave meidän perheessä bongasin vahingossa Ytubesta videon tuosta vesikoiran trimmaamisesta. Samaa videota en valitettavasti saanut tähän bongattua, mutta toisen vastaavan. Näin helposti se siis käy : )

http://www.youtube.com/watch?v=FpvS47fmyCY

Mikäli kuva ei tässä videossa vastaakaan tuhatta sanaa, niin käymme ensi viikolla kirjaston sanakirja-osaston kautta lenkin. HastaLaVista, Baby!!!

Ei kommentteja: